Nešto veoma fino, ali i višefunkcionalno. Može biti odličan namaz za doručak, lagani doručak na pačetu srnog hleba.
Može vam poslužiti i kao odličan prilog uz meso.
Kako god da odlučite..
recept sledi...
2dcl kisele pavlake
250g feta slanog sira
marinirani šampinjoni-po želji količina. Ja koristim D Šamp, marinirane šampinjone, domaće izrade, a koji su marinirani u maslinovom ulju i prosto kada pravim ovu salatu i to ulje iz šampinjona sjedinim sa ovim sastojcima.
Priprema je više nego laka, tako da prosto ovo i nije neki komplikovani recept nego čisto i jedna ideja.
Feta sir izgnječite usitnite viljuškom, pa dodajte kiselu pavlaku i sve lepo sjedinite.
Zatim dodajte marinirane šampinjone i sve lepo pomešajte.
I evo još jedna odlična ideja za naš vojvođanski doručak, palačinka od jaja sa trapistom i šunkaricom.
Mislim da je suvišno pisati recept.
Нема коментара:
Постави коментар