Ja bih ovo grickala uz popodnevnu kafu! Skoro da mogu da ih namirišim! :)
Uh! sto bih jeo...
Slikica nije bas extra,slikane su bas na stolu,na uzvolte...:)Ali morala sam je objaviti jer su tako lepo izasle,kao nikad do sada..:)
Baš su krasne!
Ja sam ih probala i odlicne su !!:))
Razumijem ih potpuno...
Kako bi ostali ravnodušni na nešto tako fino? I ja bi mogla dvije-tri...
Recept zabilježen :)
Predivno izgledaju. :)
here is so many inspirations!have a nice time!Paula
Fino ovako za gledanje, ali suviše pipav posao. Lepi pozdravi!
sad sam isprintala recept.:) zanima me u filu koliko je secera u gramima. pise 2 solje... kolike su solje? one od kave ili one od bijele kave?:)
Snjezana,to su veće solje,od 2dcl.Ako vi volite manje slatko ili vise ti mozes po ukusu dodati.Ali mislim da nema potrebe.
Takodje jos da dodam,mozda bi to trebalo staviti u recept....ja stavim kada razvijam testo pek papir preko,pa onda oklagijom razvijam na sto tanje,tako se testo ne lepi i bude bas tanko.To sam od nedavno počela da primenjujem...:)
vera, hvala ti puno na odogovoru i na savjetima.:) uskoro cu ti se javiti s dojmovima jer imamo nekoliko proslava u obitelji.:)
super su.
Ja bih ovo grickala uz popodnevnu kafu! Skoro da mogu da ih namirišim! :)
ОдговориИзбришиUh! sto bih jeo...
ОдговориИзбришиSlikica nije bas extra,slikane su bas na stolu,na uzvolte...:)Ali morala sam je objaviti jer su tako lepo izasle,kao nikad do sada..:)
ОдговориИзбришиBaš su krasne!
ОдговориИзбришиJa sam ih probala i odlicne su !!:))
ОдговориИзбришиRazumijem ih potpuno...
ОдговориИзбришиKako bi ostali ravnodušni na nešto tako fino? I ja bi mogla dvije-tri...
ОдговориИзбришиRecept zabilježen :)
ОдговориИзбришиPredivno izgledaju. :)
ОдговориИзбришиhere is so many inspirations!
ОдговориИзбришиhave a nice time!
Paula
Fino ovako za gledanje, ali suviše pipav posao. Lepi pozdravi!
ОдговориИзбришиsad sam isprintala recept.:) zanima me u filu koliko je secera u gramima. pise 2 solje... kolike su solje? one od kave ili one od bijele kave?:)
ОдговориИзбришиSnjezana,to su veće solje,od 2dcl.Ako vi volite manje slatko ili vise ti mozes po ukusu dodati.
ОдговориИзбришиAli mislim da nema potrebe.
Takodje jos da dodam,mozda bi to trebalo staviti u recept....ja stavim kada razvijam testo pek papir preko,pa onda oklagijom razvijam na sto tanje,tako se testo ne lepi i bude bas tanko.To sam od nedavno počela da primenjujem...:)
ОдговориИзбришиvera, hvala ti puno na odogovoru i na savjetima.:) uskoro cu ti se javiti s dojmovima jer imamo nekoliko proslava u obitelji.:)
ОдговориИзбришиsuper su.
ОдговориИзбриши