среда, 30. септембар 2009.

Šampinjoni sa jajima



Potrebno je:

6 šampinjona-kapica,

6 srednjih jaja,

so,ulje,

Priprema:

Šampinjone oprati,te odvojiti od drški.

Vatrostalnu posudu nauljiti te staviti šesiriće -pečurke.

Peći na 200C oko 30 minuta da se zapeku.

Izvaditi iz rerne i u svaki šeširić staviti jaje.

Posoliti i vratiti u rernu da se jaja ispeku.Posluziti.


5 коментара:

  1. Po cenu da se ugojim još koje kilce, jednostavno nisam odolela Vašim receptima i pridružujem se. Sve pohvale za kuvanje, a šampinjoni su zaista neiscrpan izvor kulinarskih inspiracija i improvizacija. Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala puno na lepim rečima,drago mi je da vam se dopada moj blog!

    ОдговориИзбриши
  3. Vera da li znas nesto o infracrvenim rernama? Kao sto je npr. ona iz top-shopa? da li je to stvarno tako dobro?

    ОдговориИзбриши