Potrebno je:
6 šampinjona-kapica,
6 srednjih jaja,
so,ulje,
Priprema:
Šampinjone oprati,te odvojiti od drški.
Vatrostalnu posudu nauljiti te staviti šesiriće -pečurke.
Peći na 200C oko 30 minuta da se zapeku.
Izvaditi iz rerne i u svaki šeširić staviti jaje.
Posoliti i vratiti u rernu da se jaja ispeku.Posluziti.
Po cenu da se ugojim još koje kilce, jednostavno nisam odolela Vašim receptima i pridružujem se. Sve pohvale za kuvanje, a šampinjoni su zaista neiscrpan izvor kulinarskih inspiracija i improvizacija. Pozdrav!
ОдговориИзбришиHvala puno na lepim rečima,drago mi je da vam se dopada moj blog!
ОдговориИзбришиVera da li znas nesto o infracrvenim rernama? Kao sto je npr. ona iz top-shopa? da li je to stvarno tako dobro?
ОдговориИзбришиMnogo ti je dobro ovo!
ОдговориИзбришиjako mi se svida..!!!!!
ОдговориИзбриши