Pohovani Papci
Pohovane papke ili volite ili ne.Iskreni obozavaoci ne mogu da odole "lepkavom" parcetu,dok oni drugi ne mogu da zamisle da probaju ovako nesto,tacnije stave u usta.
Papci-svinjske nogice.
Najlepsi su kada su od manjeg svinjceta..Isecite ih na jednake delove,prokuvajte u slanoj vodi a zatim probajte da ih iskostite-ocistite od kostiju.
Prvi put to ide teze,kasnije ce te se ustositi.
Zacinite ih,posolite....ostavite da se ohlade...
Pohujte ih kao i meso.Znaci brasno,jaja brasno,mozete koristiti i prezlu.
Ono sto je vrlo vazno kod pohovanja papaka je to sto,morate sa distance da ih pecete i prevrcete jer neverovatno MNOGO prskaju prilikom pecenja.
Pa prijatno ,nadam se da ste odabrali nesto za sebe!
Izvrsno,to je samo dokaz da sto je jednostavnije napraviti neko jelo to je ono ukusnije!I jelo sa papcima je ukusno.Mi uglavnom ovo jelo pravimo sa malo dimljenim papcima.
ОдговориИзбриши