Ukoliko vam neko dođe u goste a nije iz Novog Sada, onda nekako po običaju ako je lepo vreme, goste vodimo na Čardu Aqua Doria.
Lokacijski,
najbolje mesto u gradu za jedan restoran, a gurmanski razlog mnogo ukusnu hranu tamo prave 😊
Ovaj
put nisam jela riblju čorbu i pečenu ribu, ali smo naše popodne započeli sa
Platom sireva, koja je bila uz veoma kvalitetne sireve dekorisana i suvim
voćem.
Ko
prati moj rad zna da ja volim i da kada imam prilike posećujem restorane , iz
razloga što em što sam food blogger volim i da jedem 😊
E sad ovaj uvod je zbog toga, jer nema do sada ni jednog restorana gde nisam uzela kao predjelo platu sira, ali ovde potpisujem i izdvajam da bolji odabir sireva, domaćih većim delom, u kombinaciji sa suvom šljivom i brusnicom u životu nisam probala/pojela 😊
Zatim
smo odabrali, obzirom da je vrućina ali da smo bili i gladni, punjeni pileći
batak sa žara i punjena svinjska rebra sa žara.
Porcije
su bile toliko preobilne da sam ja prvi put u životu ostavila nešto u tanjiru,
nažalost .
Kako
je ceo dan bio sparan, sto koji smo rezervisali baš na pontonu iznad Dunava je
bio pravo osveženje pa smo mogli da popijemo i pivo i rakijicu a da nam ne bude
„zdravo“ vrućina.
Elem, sve pohvale, i po kvalitetu i po kvantitetu i po ambijentu
Нема коментара:
Постави коментар