Prilog od krompira koji će te napraviti veoma brzo i samo od nekoliko jednostavnih sastojaka.
Veoma je dekorativan, pored toga što je jelo i izuzetno ukusno, prosto ga ponekad možete poslužiti i kao samostalno jelo...
Pored krompira, ja sam upotrebila 5 krompira srednje veličine, potrebno je oko 2dcl vode, 2 kašike putera, so i parmezan.
Potreban vam je tiganj koji može da ide u rernu ili prosto okrugla tepsija.
Krompir očistiti i iseći oštrim nožem na tanke kolutove.
Poslagati u krug u pleh ili tiganj, tako da sve lepo popunite.
Posolite , i stavite puter i 1dcl vode
Pecite na 200C, povremeno kontrolišite i ukoliko je potrebno dodajte još vode , prvo da malo krčka,a kada voda ispari da se lepo zapeče.
Pred sam kraj sam dodala i parmezan i sveži list peršuna.
Krckavo, mirisno, ukusno
Veoma je dekorativan, pored toga što je jelo i izuzetno ukusno, prosto ga ponekad možete poslužiti i kao samostalno jelo...
Potreban vam je tiganj koji može da ide u rernu ili prosto okrugla tepsija.
Krompir očistiti i iseći oštrim nožem na tanke kolutove.
Poslagati u krug u pleh ili tiganj, tako da sve lepo popunite.
Posolite , i stavite puter i 1dcl vode
Pecite na 200C, povremeno kontrolišite i ukoliko je potrebno dodajte još vode , prvo da malo krčka,a kada voda ispari da se lepo zapeče.
Pred sam kraj sam dodala i parmezan i sveži list peršuna.
Krckavo, mirisno, ukusno
Нема коментара:
Постави коментар