недеља, 15. март 2020.

Zapečeni Sendviči ukus detinjstva

Kad smo bili deca, mama je često pravila ove sendviče. Zvali smo ih "topli sendviči".
Fantastičnog ukusa, meki, topli, zaista su idealni za sva ona nedeljna jutra u krugu porodice.
Takođe na mom you tube kanalu, možete pogledati i video pripreme.
Za sendviče sam koristila mali raženi sečeni hleb kao podlogu.
Fil se pravi od sledeće osnove
1 jaje
1dcl kisele pavlake
Ja sam dodala i još
Mladi sir, trapist, dimljeni sir i paradajz.
Sir isecite što sitnije, ili ako imate multipraktik možete sve sastojke pomešati i kratko izmiksati.
Prosto je lepše kad ostane po di koji komadić sira.
Premazati smesom hlebiće, staviti tanko sečene kriškice-kolutove paradajza i prosto sve zapeći na 230C.
Kao što sam rekla video pripreme pogledajte na klik OVDE.

Нема коментара:

Постави коментар