Kad smo bili deca, mama je često pravila ove sendviče. Zvali smo ih "topli sendviči".
Fantastičnog ukusa, meki, topli, zaista su idealni za sva ona nedeljna jutra u krugu porodice.
Takođe na mom you tube kanalu, možete pogledati i video pripreme.
Za sendviče sam koristila mali raženi sečeni hleb kao podlogu.
Fil se pravi od sledeće osnove
1 jaje
1dcl kisele pavlake
Ja sam dodala i još
Mladi sir, trapist, dimljeni sir i paradajz.
Sir isecite što sitnije, ili ako imate multipraktik možete sve sastojke pomešati i kratko izmiksati.
Prosto je lepše kad ostane po di koji komadić sira.
Premazati smesom hlebiće, staviti tanko sečene kriškice-kolutove paradajza i prosto sve zapeći na 230C.
Kao što sam rekla video pripreme pogledajte na klik OVDE.
Fantastičnog ukusa, meki, topli, zaista su idealni za sva ona nedeljna jutra u krugu porodice.
Takođe na mom you tube kanalu, možete pogledati i video pripreme.
Za sendviče sam koristila mali raženi sečeni hleb kao podlogu.
Fil se pravi od sledeće osnove
1 jaje
1dcl kisele pavlake
Ja sam dodala i još
Mladi sir, trapist, dimljeni sir i paradajz.
Sir isecite što sitnije, ili ako imate multipraktik možete sve sastojke pomešati i kratko izmiksati.
Prosto je lepše kad ostane po di koji komadić sira.
Premazati smesom hlebiće, staviti tanko sečene kriškice-kolutove paradajza i prosto sve zapeći na 230C.
Kao što sam rekla video pripreme pogledajte na klik OVDE.
Нема коментара:
Постави коментар