недеља, 25. август 2019.

Čamčići sa viršlama

Jedna lepa idejica, doduše nije „vojvođanska“ ali jedna moderna varijanta za večeru i doručak.
Doduše ja i nisam ljubitelj prerađenih proizvoda, ali ponekad  mogu sebi ovako da nešto i dozvolim pa makar jednom u godinu dana 😊




Od sastojaka vam je potrebno:
4 kifle-manje veličine
Koliko kifli toliko i listića sira-ili jednostavno isecite tanke kriške sira
koliko listića sira toliko i viršli
kečap ko je ljubitelj senfa-slobodno 😉




Priprema, više nego laka.
Kifle izdubiti nožem da u nju možete da stavite viršlu, a prvo na samu kiflu stavite kečap i šta još želite,  a   potom i viršlu koju ste uvili u sir.
Poređati u vatrostalnu posudu i zagrejte na 160C u rerni.
Služi se toplo kada se sir malo rastopi a korica kifle postane krckava.




Нема коментара:

Постави коментар