Puslice se prave lako i ukratko rečeno ima li nešto što se lakše pravi od njeih.
zatim imali nešto slađe što možete da napravite sa ostacima belanaca?
Ne ne i ne!!!
Ove puslice sam radila sa ukusom limuna, vimožete da ih pravite u raznim bojama, raznim ukusima i uvek ali uvek će biti jako jako dobre!!!
Priprema ide ovako.
Na svaki belanac stavim trikašike kristal šećera.
Ovde sam dodala i iseđenog pola limuna i narendane korice limuna.
Mutim ikserom, pa recimo trideset minuta dok belanca ne budu tako jako i takočvrsto umućena.
Jeste da traje ali se ispalti.
Stavim belanca u šprisc i istiskujem na pek papir.
Sušim oko 30 minuta na 100C
I uživamo!!!
zatim imali nešto slađe što možete da napravite sa ostacima belanaca?
Ne ne i ne!!!
Ove puslice sam radila sa ukusom limuna, vimožete da ih pravite u raznim bojama, raznim ukusima i uvek ali uvek će biti jako jako dobre!!!
Priprema ide ovako.
Na svaki belanac stavim trikašike kristal šećera.
Ovde sam dodala i iseđenog pola limuna i narendane korice limuna.
Mutim ikserom, pa recimo trideset minuta dok belanca ne budu tako jako i takočvrsto umućena.
Jeste da traje ali se ispalti.
Stavim belanca u šprisc i istiskujem na pek papir.
Sušim oko 30 minuta na 100C
I uživamo!!!
Нема коментара:
Постави коментар