Testo mi je veoma često u kuhinji. Obzirom da tokom nedelje bar jedan dan nosim testeninu za ručak na posao, uvek su mi u glavi nove ideje .
Moram sada i da Vam preporučim savrsenu testeninu Barilla.
Zaista je ono nešto što se od testenine i očekuje.
Brzo se sprema, zadržava oblik, ukusna je...
Za brz i ukusan ručak pored dobrog i kvalitetnog testa vam je potrebno još:
2dcl neutralne pavlake
jedna manja ruža-brokole
so,
200g trapista
Priprema:
Prvo izblanširati brokolu i to tako, što će te prvo staviti u lonac vodu da vri i kada provri dodati brokolu a potom vrlo kratko prokuvati.
Dugo kuvanje u kipućoj vodi će dovesti do toga da brokola požuti ili izgubi boku.
Cvet brokole podelim na manje delove.
Potom u tiganj stavim neutralnu pavlaku, možete so ili C začin, malo origana.
testeninu obarim, prema uputstvu.
Trapist 100g narendam i zajedno sa neutralnom pavlakom ukuvam.
Sos sipam preko raljatela.
Možete i taljatele staviti u tiganj pa dobro na laganoj vatri izmešati.Dodati i sitne delove brokole.
Od gore pre posluživanja dodati ostatak narendanog sira.
Veoma lako brzo i mislim da je jelo koje će se svima dopasti.
Volim tjesteninu s brokulom, obično dodam i tunu, baš bude fino
ОдговориИзбриши