Vrlo lak, i vrlo ukusan recept sa dodatkom extrakta nara i spremljen u mom omiljenom Lupo tiganju.
šareno, lagano, letnje!
Potrebno je:
oko 300g obarenih tetstebnina
1 paradajz
5 srednjih šampinjona
1 kašika začina C
1 kašikica origana
malo bibera
1 kašika maslinovog ulja
200-300g trapista
Priprema:
U tiganj, staviti ulje i iseckane šampinjone kao i paradajz.
ja sam šampinjone seckala uzduž a paradjz sam oljuštila.Dodala sam origano i začin C.
Lagano pržiti i kada sve omekša dodati malo extrakta nara.
Takodje će paradajz pustiti i svoj sok.
Potom dodati obarene rezance i još pržiti tj kuvati.
Na kraju kada sve se lepo prožme i sjedini dodati narendan trapist i sve lepo još jednom pomešati da se otopi.
Preporučujem.
Нема коментара:
Постави коментар