Odlična ideja za kako napraviti ukusno sezonslo predjelo ili prilog!
Potrebno je:1 veći okrugli patlidžan
200g trapista
2 veća paradajza
Priprema:
Patlidžan oprati i narezati na kolutove
paradajz takodje.
Uključiti rernu na 200C da se zagreje.
Potom tepsiju namazati uljem.
Poslagati patlidžan pa preko njega krug paradajza.
peći 10 minuta.
Od gore možete ako volite staviti malo origana.
Trapist iseći na šnitice.
Potom ih staviti na do pola pečene patlidžane i paradajz.
Zapeći.
Služiti mlako ili hladno!
Enjoy!!!
Odlično, bezmesno i vrlo ukusno.
ОдговориИзбришиZbilja odlično, nikada mi ne bi palo na pamet, a sada kada si to objavula čini mi se sasvim logično, a nadasve fino. I manje kalorično od pizze:) Baš mi se sviđa.
ОдговориИзбришиGenijalna ideja!
ОдговориИзбришиNisam ljubitelj patlidžana :/ Sviđa mi se ova jednostavna kombinacija, a i uklapa se u moje finger food kuvarijacije :D Morat cu isprobati ;))
ОдговориИзбришиSuper si ovo iskombinirala i pripremila, preuzimam i isprobavam !
ОдговориИзбришиHvala. Javite kad probate
ОдговориИзбриши