- Почетна
- O Astal kuhinji
- Pogače
- Kuglof
- Tradicionalni recepti
- Slatke i Slane pite
- Kolači i Keks
- Čorbe, Prilog, Namazi i Salate
- Torte
- Mak
- Kiflice, Peciva i Pogačice
- Vojvođanski delikates
- Hleb i testo
- Mafini
- Ručak
- Zimnica
- Riba
- Astal & Putovanja
- Restorani & Astal
- Novosadski
- Paorska Bašta
- Palačinke
- Astal Pripoveda
- Radionice kuvanja
субота, 25. април 2009.
Prilog od Prokelja i Sira
Potrebno je:
1kg prokelja
3dcl kisele pavalake
3 jaja
200g mozarele
so,biber
Priprema:
Prokelj operite a zatim obarite u posoljenoj vodi,dok ne omeksa Kiselu pavlaku i jaja zicom dobro umesajte.Sir narendajte
U vatrostalnu posudu,prethodno namazanu margarinom,poredjajte red prokelja,zatim kisele pavlake i sira je sud manji imacete vise slojeva.
Peci na 200C oko 40min
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
ovo pravim vrlo slicno i prefino je:)
ОдговориИзбриши