недеља, 13. мај 2018.

Integralna Pizza sa gorgonzolom i Ribella Tuninom

Nikako sa vama da počnem da  delim recepte i moje novo opredeljenje u vezi hrane. Ali da bih vam sve potanko opisala i napisala potrebno mi je vreme..a nažalost nemam ga puno.
Sada ću vam samo podeliti jedan divan recept za Pizzu, od integralnog brašna, i sa divnim nadevom.
Recept je za testosledeći.
300g brašna integralnog tip 850
1 dcl maslinovog ulja
1,3 dcl mlake vode
pola kocke kasca malo šečera
pola kašikice male soli.
Od ovih sastojaka zamesite testo.
tetso će i biti malo tvrđe, ali ostavite ga oko 30 minuta ili čak i više da se udvostruči pa ga zatim premesite i rukom razvucite tačnije šakama u krug da bi ste imali podlogu za okrugli pleh.
Premažite sosom od paradajza.
Naime ja uvekna pizzu stavljam sos od paradajza, može se sada naći svuda , nekako mi je gušći i mnogo bolji ukus daje samoj pizzi.
Poslažite od gore Tunu Ribella i malo zapecite.
Kad krajevi porumene dodajte sitno  seckanu gorgonzou i maslinenema potrebe da preterujete sa gorgonzolom ona je svakao karolična i masna.
Dodajte i masline.

 Zašto Ribella Tunino?
Ribella Tunino je polutrajni suhomesnati proizvod od čistog mesa tune. To je zdravija i kvalitetnija varijanta suhomesnatih proizvoda na čiji ste ukus navikli. Poptuno inovativan proizvod, jedinstven na tržištu Srbije, regiona i šire-po prvi put uvodi segment zdrave hrane u kategoriju suhomesnatih proizvoda.
Svi suhomesnati Ribella Tunino proizvodi su napravljeni od čistog mesa tune koje spada u grupu najkvalitetnijih mesa na svetu.
Svakako ovi proizvodi čine delikates koji će vašu trpezu učiniti bogatijom.

1 коментар:

  1. Probala sam Tunina šunku i oduševila se. Evo i dobre ideje da je sledeći put stavim na pizzu :)

    ОдговориИзбриши