Takodje treba naglasiti da je Alimenta.do.o. vodeća firma u regionu, Od 2004. godine proizvodnja je organizovana u novoizgrađenim savremenim pogonima u Veterniku. Pored dva proizvodna pogona ( mešaona i crevara ) u kojima se odvija osnovna proizvodnja, tu su i magacini velikog kapaciteta, i hladnjače za sirovine i gotove proizvode.
Proizvodni kapaciteti su dovoljni, da obezbede blagovremenu i sigurnu dostavu repromaterijala za sve naše kupce.
U eksploataciji je savremena nova oprema i mašine, kao i kvalifikovani i obučen radni kadar.
Kvalitet i zdravstvena ispravnost – bezbednost naših proizvoda redovno se kontoliše u nekoliko akreditovanih laboratorija.
Od 2007. god. proizvodnja se odvija u skladu sa HACCP sertifikovanim sistemom bezbednosti.
Uz naše proizvode smo spremni da kupcima u svakom trenutku pružimo tehnološke savete i pomoć, u cilju najefikasnije i najekonomičnije upotrebe naših proizvoda u ostvarivanju njihovih projekata.
Sastojci
500 gr krtog svinjskog mesa
2 glavice crnog luka
1,5 dl paradajz sosa ili tomatina ili domaćeg flaširanog
1 kasika brasna
aleva paprika, slatka i malo ljute
vegeta,
lovor
Priprema:
Meso isecite na sitne kocke i malo popržite na ulju ili masti.
Crni luk isecite na sitne kockice i dodajte mesu.
Prodinstajte 15 minuta.
Kada su se meso i luk prodinstali, dodajte kasiku aleve paprike i kasiku brasna.
Nalijte sosom od paradajzai dodajte i 1dcl vode.
Zacinite lovorovim listom, vegetom i biberom,i posolite malo.
Kuvati na laganoj vatri jos 1h.
Odlično zimsko jelo i saft ! Ja obično izostavim brašno, uvijek uživam u ovakvom ručku !
ОдговориИзбриши