Brzo i fino.
Da se ne zadržavate previše u kuhinji sada kada smo dočekali lepo vreme!
Potrebno je:
250g lisnatog tetsta jedna tabla
300g sampinjona
100g sira trapista
2dcl kisele pavlake
so
zacin C
alu folija
250g lisnatog tetsta jedna tabla
300g sampinjona
100g sira trapista
2dcl kisele pavlake
so
zacin C
alu folija
Lisnato testo razviti oklagijom što tanje.
Šampinjone oprati i iseći na uzdužne režnjeve.
Premazati testo kiselom pavlakom.
Poredjati naseckane šampinjone-
Preko naseckanih šampinjona posuti narendani trapist.
Uviti u roladu.
Pleh obložiti pek papirom.
Staviti roladu.
Prekriti alu folijom.
Peći 20-tak minuta na 200C..
Onda skinuti foliju i peći jo 15-20 minuta na 220c tačnije dok rolada ne porumeni.
Enjoy!!!
Brzo pripremljeno, a sastojci odlični!
ОдговориИзбришиFino i brzo, zgodni zalogajcici za grickanje na terasi sa komsijama.:))
ОдговориИзбришиZaista odlično za dane kada nam se previš ne muva oko peći, ali i inače. Izgleda jako sočno, a kako volim gljive, znam da je odlično. Moji dečki bi možda malo prigovorili da nema mesa, ali meni je baš ovako super. Odlična ideja.
ОдговориИзбриши