Svima nam se desilo da nam ostane koja palačinka viška.
Obično ih potom na silu jedete i bezpotrebno se gojite.
Potrebno je:
10 tak palačinki
100g narendanog kackavalja
100g narendanog kackavalja
so, biber
300g sitnog sira
100g šunke
1 jaje
2dl kisele pavlake
Priprema:
Sir posolite koliko je potrebno. Šunku iseći na sitne parčiće.
Pomešati sir i šunku.
Filovati palačinke tačnije premazati debljim slojem samo jednu polovinu.
Potom ih uviti.
Ređati u nauljenu vatrostalnu posudu.
Od gore preliti sa smesom od prethodno umućenog jajeta sa kiselom pavlakom.
Uključiti rernu na 200C i zapeći ih, tačnije dok se gore ne stvori lepa rumena korica.
Enjoy!
Slane palačinke, mljac nisam ih već dugo,dugo jela.
ОдговориИзбришиFino ali sigurno zasitno!
ОдговориИзбришиJeste. Kao i slatke. Zasitne su
Избриши