среда, 6. фебруар 2013.

Lupo Sočne Šnicle-Pečene i Zapečene

Evo jedan brzinski recept za vrlo fine, sočne šnicle iz tiganja.
Prvo pečene pa zapečene, proverite kako.
Lupo tiganj em što je napravljen od najkvalitetnijeg materijala ima neverovatnu mogućnost i skidanja drške-izuzetno lako!
Tako da vam omogućuje da sve što pripremite u ovom tiganju možete vrlo lako da i zapečete u rerni.
Što je idealno kada su u pitanju ovakve pripreme sočnog mesa i deserata kao što su npr palačinke!!!


Potreban vam je Lupo Tiganj
šnicle 5-6 komada
1 manji crni luk
1 kašika slatke aleve paprike
1dcl ulja
2dcl vode
so, 
kašika začina C
biber u zrnu
malo brašna
Priprema:
U lupo tiganj stavite prvo malo ulja, iseckan crni luk i kašikicu paprike.
Dodajte kašiku začina C.
Dodajte i vodu .
Potom šnicle  osolite, dobro izudarajte maljem i sa jedne i druge strane pobrašnavite.
Stavite u tiganj.
Poredjajte ih lepo da sve šnicle stanu.
Dodajte od gore biber u zrnu.
Preklopite poklopcem od tiganja i na tihoj vatri kuvajte-pirjajte.
Kada je dobar deo tečnosti ispraio.
Zagrejte rernu na 180C i skinite držku tiganja te tiganj zajedno sa poklopcem prebacite u rernu.
Sve zapecite nekih 15-tak minuta.





Osnova tiganja izrađena od najkvalitetnijeg livenog aluminijuma
• Unutrašnja površina QuanTanium – neprijanjajući sloj u koji je dodat Titanijum
• Ergonomski oblikovana ručka koja se odvaja
• Poklopac od vatrostalnog stakla
• Tiganj je pogodan za pečenje, prženje, grilovanje, kuvanje
• Namirnice se mogu pripremati i bez masnoća
• Lak za održavanje i korišćenje
• Pogodan za skoro sve vrste grejnih ploča
• Može se prati u mašini za pranje suđa
• Prečnik tiganja: 28 cm / 24 cm
• Visina tiganja: 5,5 cm / 5,0 cm
• Debljina zidova / dna: 2,5 mm / 5,0 mm
• Boja: žuta, crvena


3 коментара: