Ovaj sladoled naprosto obožavam, i u odnosu na druge, prave, kupovne, pravljene pa hladjene...ovo je nešto u čemu zaista svim srcem uživam.
Potrebno je:
500ml slatke pavlake
500ml kisele pavlake
250g mlevenog maka
2-3 kašike meda
Priprema:
Slatku pavlaku umutiti čvrsto mikserom.
Potom dodati kiselu pavlaku, med i mak pa kulinarskom žicom lagano sve izmešati. Ako kupujete već samleveni mak koji je pomešan sa šećerom možete a i ne morate dodati meda.
Ovaj s makom me opasno privukao, morat ću to probat.
ОдговориИзбришиmmmm, mora da je divan. Ček je li ga ipak zamrzavaš ili jedes samo kao kremu kada sve sjediniš?
ОдговориИзбришиNetko bi se možda zgrozio na sladoled od maka, ali ja kao pravi makoljubac mogu samo reći - lajkam!
ОдговориИзбришиOdlično, ali da li se zamrzava ili jede kao krema?
ОдговориИзбришиbaš super kombinacija i zanimljiv sladoled!
ОдговориИзбришиmene isto zanima da li zamrznes ili jedes kao kremu?
ОдговориИзбришиOvo sam baš znatiželjna kakvo je okusa, moram probati!
ОдговориИзбришиbaš zanimljivo!
ОдговориИзбришиznači unutra je sirovi mak?
Ovo je najneobičniji sladoled koji sam vidjela. Super izgleda.
ОдговориИзбришиSad si me stvarno zainteresirala, nisam nikada čula za sladoled od maka! Super ti izgleda :)
ОдговориИзбришиNisam neka obožavateljica maka, ali mi se sviđa kombinacija slatkog i kiselog vrhnja pa možda dodam nešto drugo umjesto maka :)
ОдговориИзбришиJako interesantan sladoled, po prvi put zapravo vidim sladoled sa makom i definitivno ga moram isprobati !
ОдговориИзбришиKupili smo mašinu za slajoš i ovaj sa makom mi izgleda fantastikus!!! Probavamo!!!
ОдговориИзбришиupravo ga probao. jako lagan za spraviti i jako fin.
ОдговориИзбришиhttps://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/532177_4238808405571_1135481435_n.jpg