Ovo je jedan zaista brzinski prilog koji sam doduse jako davno pravila i uslikala ali zelim ovoga puta da ga iskoristim na ovom blogu i posaljem kao ulaznicu za Ajme koliko nas je blog igricu koju je pokrenula monsoon a ovomesečna domaćica je Lusitania,tema šampinjoni.
Potrebno je:
6 šampinjona-kapica,
6 srednjih jaja,
so,ulje,
Priprema:
Šampinjone oprati,te odvojiti od drški.
Vatrostalnu posudu nauljiti te staviti šesiriće -pečurke.
Peći na 200C oko 30 minuta da se zapeku.
Izvaditi iz rerne i u svaki šeširić staviti jaje.
Posoliti i vratiti u rernu da se jaja ispeku.Posluziti.
oh, wow, kakva dobr ideja!:) ovoga se nikad ne bih sjetila.
ОдговориИзбришиOdlično i našle smo se na istom tragu, kod mene u folderu nešto slično čeka objavu! :)
ОдговориИзбришиFotka upravo sjaji!
Divna fotografija.
ОдговориИзбришиIdeja je za 10..bravo draga!
ОдговориИзбришиOdlicno izgleda. Fotografija mi se jako dopada. Bas interesantno deluje.
ОдговориИзбришиOdlična ideja, a o izgledu da i ne pričam. Baš mi se jako sviđa.
ОдговориИзбришиSuper ideja ! Super pripremljeno i krasna fotkica. Bravo Vera !
ОдговориИзбришиVeoma dekorativno!
ОдговориИзбришиStvarno super ideja. Nego, verujem da si koristila veće šampinjone? Ovih dana i ja kod mene u Boru viđam sve neke tako big. :)
ОдговориИзбришиpredivno
ОдговориИзбришиJednostavno a jako efektno, super.
ОдговориИзбришиVolim gljive u bilo kojem obliku,...Ovo je ocito cista proteinska verzija - yum!
ОдговориИзбришиObožavam punjene šampinjone u svim verzijama ali nažalost jaja nikako ne volim Bez obzira na taj moj afinitet ovo izgleda predivno i jako dekorativno. :)
ОдговориИзбришиjako dobro izgleda, samo mora da budu jako veliki šampinjoni kad stane cijelo jaje u kapicu, kad nađem takve isprobat ću ovo
ОдговориИзбришиZaista sjajna ideja, lepo izgleda i lako se priprema, prilog ili predjelo kome sta odgovara....Fotka odlicna.
ОдговориИзбриши