субота, 20. новембар 2010.

Mushrooms stuffed with eggs/Šampinjoni punjeni jajima...ajme...



Ovo je jedan zaista brzinski prilog koji sam doduse jako davno pravila i uslikala ali zelim ovoga puta da ga iskoristim na ovom blogu i posaljem kao ulaznicu za Ajme koliko nas je blog igricu koju je pokrenula monsoon a ovomesečna domaćica je Lusitania,tema šampinjoni.

Potrebno je:

6 šampinjona-kapica,

6 srednjih jaja,

so,ulje,

Priprema:

Šampinjone oprati,te odvojiti od drški.

Vatrostalnu posudu nauljiti te staviti šesiriće -pečurke.

Peći na 200C oko 30 minuta da se zapeku.

Izvaditi iz rerne i u svaki šeširić staviti jaje.

Posoliti i vratiti u rernu da se jaja ispeku.Posluziti.

15 коментара:

  1. oh, wow, kakva dobr ideja!:) ovoga se nikad ne bih sjetila.

    ОдговориИзбриши
  2. Odlično i našle smo se na istom tragu, kod mene u folderu nešto slično čeka objavu! :)
    Fotka upravo sjaji!

    ОдговориИзбриши
  3. Odlicno izgleda. Fotografija mi se jako dopada. Bas interesantno deluje.

    ОдговориИзбриши
  4. Odlična ideja, a o izgledu da i ne pričam. Baš mi se jako sviđa.

    ОдговориИзбриши
  5. Super ideja ! Super pripremljeno i krasna fotkica. Bravo Vera !

    ОдговориИзбриши
  6. Stvarno super ideja. Nego, verujem da si koristila veće šampinjone? Ovih dana i ja kod mene u Boru viđam sve neke tako big. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Volim gljive u bilo kojem obliku,...Ovo je ocito cista proteinska verzija - yum!

    ОдговориИзбриши
  8. Obožavam punjene šampinjone u svim verzijama ali nažalost jaja nikako ne volim Bez obzira na taj moj afinitet ovo izgleda predivno i jako dekorativno. :)

    ОдговориИзбриши
  9. jako dobro izgleda, samo mora da budu jako veliki šampinjoni kad stane cijelo jaje u kapicu, kad nađem takve isprobat ću ovo

    ОдговориИзбриши
  10. Zaista sjajna ideja, lepo izgleda i lako se priprema, prilog ili predjelo kome sta odgovara....Fotka odlicna.

    ОдговориИзбриши