Mislim da prema ovim Masaterinim mini tuna pizzama niko nije ostao ravnodušan...pa ni ja.
Radila sam ih u malo većem izdanju ,nalik na sendviče.
Pravim ljubiteljima tune,a i deci koja obozavaju pizzu ovo će biti idealan doručak ili večera.
Uz moj mali dodatak susama,origana i parmezana.
recept
Potrebno je:
tuna-konzerva ili dve
baget ili hleb
kečap
maslinovo ulje
parmezan
susam
origano
Priprema:
Dobro ocedjenu tunjevinu usitnimo viljuškom.Umešamo ispasiran paradajz ili kečap te origano.
Hleb iseći na kriške debljine prsta te ga tostirati.Ili ga premazati maslinovim uljem i poprziti sa svake strane u tiganju.
Poredjati ga na pleh,premazati smesom i posuti parmezanom ili nekim drugim sirom.
Zagrejati u rerni na 200C.
Sluziti toplo.
Pod ovomesečnom istragom Masaterinog bloga Iz Moje Beleznice,food blog igrice koju je pokrenula mamajac.
na foodgawker
moram priznati da niti ja nisam ostala ravnodušna kada sam vidjela ovaj divni komad tuna-pizze koji si napravila i slikala, odlično je ! ljubitelj sam pizze i ovo bih mogla vrlo brzo isprobati !
ОдговориИзбришиodlični su i u tvojoj verziji sa sezamom
ОдговориИзбришиodlično ovo izgleda! nisam nikad probala pizzu s tunom, to mi je nešto sasvim neobično... ali kako obožavam tunu, sigurna sam da bi mi se svidjelo :) fotkica je jako dobra :)
ОдговориИзбришиOdličan izbor. Tunu volim (nema ništa što ja ne volim:))) i još ovi tvoji dodaci kud ćeš bolja večerica?!
ОдговориИзбришиKrasno !! Uf sad si me podsjetila kako su nam bile fine, mmm.. Drago mi je da su vam se svidjele !! Hvala ti draga na sudjelovanju!
ОдговориИзбришиZvuče jako ukusno, a tebi su ispale savršeno. :)
ОдговориИзбришиsavrsene su!
ОдговориИзбришиsuper si ih napravila i prezentirala :)
ОдговориИзбриши