- Почетна
- O Astal kuhinji
- Pogače
- Kuglof
- Tradicionalni recepti
- Slatke i Slane pite
- Kolači i Keks
- Čorbe, Prilog, Namazi i Salate
- Torte
- Mak
- Kiflice, Peciva i Pogačice
- Vojvođanski delikates
- Hleb i testo
- Mafini
- Ručak
- Zimnica
- Riba
- Astal & Putovanja
- Restorani & Astal
- Novosadski
- Paorska Bašta
- Palačinke
- Astal Pripoveda
- Radionice kuvanja
понедељак, 13. април 2009.
Ćevapi Iznenadjenja
Potrebno je:
500g mlevenog mesa
1 pakovanje virsli-hrenovki
2 jajeta
prezle
zacini,senf
ili
kupite gotovo rostiljsko meso
Priprema:
Kada odete u mesaru trazite da vam meso samelju dva puta da bi bilo sto sitnije.
U mleveno meso dodajte jaja,prezlu i zacine po ukusu i dobro izradite,sto vise “mesite” bice kompaktnije.
Virslice obariti isvaku podeliti po pola.
Praviti male pljeskavice,namazati ih senfom,vise ili manje,stvar ukusa,staviti virslicu i oblikovati.
Dobri su i na roštilju!!!!
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
cestitke
ОдговориИзбришиukus ne vara
ОдговориИзбриши