уторак, 24. јун 2014.

Šarena Novosadska Proja

Potrebno je:
2 jajeta
200 ml mleka
200 ml jogurta
100 ml ulja


200 gr kukuruznog brašna
250 gr brašna
1 prašak za pecivo
1 kašika pavlake
2-3 kisela krastavca
100g trapista
100g šunkarice 
so i začini po ukusu

Priprema:
Jaja umutiti mikserom ili žicom.
Dodati so po ukusu.
Dodati ulje,mleko i jogurt.
Potom brašnoprosejano sa praskom za pecivo.

Iseckane na sitno krastavčiće, sir šunkaricu.
Na samom kraju dodati pavlaku i kratko umutiti mikserom.

Tepsiju obložiti papirom za pečenje, pa izliti masu i peći (u prethodno zagrejanoj rerni) na 200ºC dok ne porumeni .
Kako biste isekli ovako perfektno proju 


Нема коментара:

Постави коментар