понедељак, 03. децембар 2012.

Recepti Za 30 minuta-Posno!

Vreme je posta, aliAstal I Lupo Recepti će vam i ovde izaći u suret!!
Ove posne recepte će te pripremiti za samo 30 minuta!
I manje.
Naravno ne zaboravite Lupo Marshal posudje!!!


Čorbica od peršuna, limuna i maslinovog ulja


Potrebno je:
1l vode
400g peršuna
limun
2 kašike vegete
200g posnih rezanaca za supu
2-3 kašike maslinovog ulja
Priprema:
U lupo šerpu staviti litru vode, vagetu i peršun koji ste prethodno oprali, očistili i iseckali na kolutove.
Staviti na tihu vatru, poklopiti i ostaviti da tiho kuva.
Kada peršun omekani, probati je, ako je potrebno još posoliti, možete dodati i biber.
Zakuvajte rezance gusto.
Dodajte maslinovo ulje i sok od limuna.


Njoke od kukuruznog brašna u paradajz sosu

Ovo i nisu njoke u pravom smislu, već instatnt njoke.
Ali neverovatno su ukusne.
Ne smete ih propustiti i iako postite i ako ne!!!
Za njoke potrebno:

2dcl kukuruznog brašna
6dcl vode
so
1 kašika maslinovog ulja
Vodu stavite u šerpu, dodajte ulje i so.
Kada voda provri zakuvajte kukuruzno brašno.
Mešajte polako kulinarskom +icom da nemate grudvica.
Kada se zgusne ostaviti po strani da s emalo ohladi kako bi ste mogli da uzimate komade veličine oraha i oblikujete njoke.

Za sos

2dcl soka od paradajza ili kuvanog paradajza
30g oraha
dva tri lista peršuna
soli po ukusu
biber
Orahe i peršun samelti pa dodati u sok od paradajza.
Sve staviti umanju šerpu i kuvati dok ne provri.
Preliti njoke.







Slatke njoke od kukuruznog brašna



Ovo je jedna mala modifikacija slatkih njoki.
Znači umesto soli u smesu stavite 2-3 kašike šećera.
Za posip:
50g kandirane korice narandze
50g seckanih oraha
3-4 kašike meda.
Sve pomešati preliti medom i naravno ENJOYY!


Naravno, ako ste primetili glavnu ulogu u ovim receptima je imala LUPO ŠERPA!!!



KARAKTERISTIKE
• Šerpe izradjene od najkvalitetnijeg livenog aluminijuma
• Unutrašnja površina QuanTanium – neprijanjajući sloj u koji je dodat titanijum
• Ručke od nerđajućeg čelika sa silikonskom zaštitnom navlakom
• Poklopac od vatrostalnog stakla
• Namirnice se mogu pripremati i bez masnoća
• Laka za održavanje i korišćenje
• Pogodna za skoro sve vrste grejnih ploča
• Može se prati u mašini za pranje suđa
• Prečnik posude: 28 cm / 24 cm / 20 cm
• Visina posude: 13 cm / 12 cm / 9 cm
• Debljina zidova / dna posude: 2,5 mm / 5,0 mm
• Boja: crvena

Uskoro!!!!

Recepti iz pizza Pekača!!!
Pizza pekač najprodavaniji proizvod u regionu!!!
• Aparat za pečenje pice, mesa, ribe, povrća….
• Posuda za pečenje izrađena od čelik-aluminijuma, rebrastog dna
• Posuda je zapremine 5 L , prečnika 30 cm
• Posuda se lako održava i može da se vadi iz aparata
• Snaga grejača na poklopcu je 500 W, a donje posude 700 W
• Podešavanje vremena rada max. 30 min.
• Poklopac se može lako odvojiti od aparata
• Pripremanje namirnica: pečenje, roštiljanje, kuvanje
• Velika uštede el. energije i vremena
• Napajanje / 220 V, 50 Hz, 1200 W

1 коментар:

  1. Odlični recepti i jela, a mene je odmah privukla juha, super mi je recept i jako dobro izgleda !

    ОдговориИзбриши