Ono što svakako predstavlja posebnost i simboliku uskrsa su farbana jaja.
Radost za decu i odrasle ali dan nakon Uskrsa možete ih iskoristiti i na ovaj način.
Takodje još nije kasno da spremite Uskršnju Trpezu preuzmite Uskršnji Kuvar OVDE:
Ovaj kuvar je nastao u saradnji dva sajta Ljubitelji Kafe i NajboljaMama Na Svetu, a koji su oblikovale svojim receptima food blogerke.
Punjena jaja sa tunom
Potrebno je:
10 barenih jaja
2 kašike-jelovne kisele pavlake
konzerva tune u komadu
so i biber
Jaja očistite i prepolovite lagano tankim nožem na poloine, vodeći računa da budu jednake.
Žumanca izvaditi u jedan sud, viljuškom ih usitniti da nema grudvica.
Dodati kiselu pavlaku i tunjevinu koju ste prethodno iscedili od ulja.
Važno je da smesu lepo sjedinite, viljuskom polako da nema grudvica i da bude homogena, ne treba je miksati mikerom jer će biti vodenasta tj opustiće se.
Ova punjena jaja mi jako dobro izgledaju,a i inače volim tunjevinu u ovakvim kombinacijama. Lijepo pripremljeno i servirano !
ОдговориИзбриши