

Potrebno je:
Znači za donji deo vam je potrebno jedno pakovanje piškota.

Zatim za deo sa sirom je potrebno:
Za krem od sira je potrebno
500g sira najbolje neutralnog sitnog sira
200g secera
2 jajeta
100g čokolade za kuvanje
vanil secer
2 kasike brasna

Priprema:
Sir umutite sa secerom, najbolje kulinarskom žicom, probati da li je dovoljno slatko., dodati jaja oootopljenu čokoladu i vanil secer, pa brasno, mutiti dok ne dobijete gust homogen krem pa preliti preko piškota.i pecite jos 15/20 minuta na 180C.
Priprema preliva od crvenog voća.

Preliv od visanja sam pravila tako sto sam300 g crvenog voća(jagode, višnje, ribizle..) ukuvala sa 4dcl vode, stavila secer barem dve kašike, a u 1dcl vode razmutila puding od maline te kada je voda sa voćeem provrila ukuvala kao puding.
Prelila preko kolača.
U principu klasičan čizkejk sa izmenjenom podlogom.
Napomenula bih da čokolada je zaista najbolje bude ona z akuvanje i da voće bude crveno.
Takođe moram da spomenem i Texel, moje prijatelje u kuhinji.
I naravno ovaj voćni sos možete napraviti i sam i jesti onako kašikom prosto ni sa čime.
Нема коментара:
Постави коментар