четвртак, 27. фебруар 2014.

Prolećna Lupo Pizza

Kad vidim Rukolu pomislim na Lupo Pizza grill pekač, možda se pitate zašto i kakve veze ima pekač sa Rukolom, ima jako jako veeečlike!
U PIzza Pekaču se sprema najbolja pizza na svetu!
Prolećna pizza

  • Aparat za pečenje pice, mesa, ribe, povrća....
  • Posuda za pečenje izrađena od čelik-aluminijuma, rebrastog dna
  • Posuda je zapremine 5 L , prečnika 30 cm
  • Posuda se lako održava i može da se vadi iz aparata
  • Snaga grejača na poklopcu je 500 W, a donje posude 700 W
  • Podešavanje vremena rada max. 30 min.
  • Poklopac se može lako odvojiti od aparata
  • Pripremanje namirnica: pečenje, roštiljanje, kuvanje
  • Velika uštede el. energije i vremena
  • Napajanje / 220 V, 50 Hz, 1200 W

Takodje ću ponoviti meru za podlogu koja je mera dovoljna za Pizza Pekač podlogu:
mere za pizza podlogu:
250g brašna
pola kocke kvasca
kašikica soli
1dcl maslinovog ulja
1dcl vode
malo šećera
I naravno još:
kečap, šampinjoni
rukola, čeri paradajz i trapist

Enjoy!
I za kraj zaista zaista najpametniji aparat koji sam imala!
Moj verni Pizza Pekač!
Pizza bolja nego u Italiji...

2 коментара:

  1. Анониман02. март 2014. 07.52

    Pizza je odlicna, ja je uvek pravim sa povrcem!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Ova pizza mi tako dobro izgleda, sigurno neću čekati proljeće da je pripremim, rikola je i kod mene uvijek na pizzi !

    ОдговориИзбриши