среда, 22. јануар 2014.

Lupo PizzaParmigiano

Nova, moderna pizza za kojom je čitava Italija poludela sada i u vašem Lupo PIzza Grill Pekaču za par minuta.
Nadev možete birati po želji ali zbog aromatičnosti samog testa odnosno zbog ukusa parmezana koji je dosta jak, od gore se stavlja uglavnom povrće i neki blaži sir npr trapist.
Lupo Pizza Gril Pekač
  • Aparat za pečenje pice, mesa, ribe, povrća....
  • Posuda za pečenje izrađena od čelik-aluminijuma, rebrastog dna
  • Posuda je zapremine 5 L , prečnika 30 cm
  • Posuda se lako održava i može da se vadi iz aparata
  • Snaga grejača na poklopcu je 500 W, a donje posude 700 W
  • Podešavanje vremena rada max. 30 min.
  • Poklopac se može lako odvojiti od aparata
  • Pripremanje namirnica: pečenje, roštiljanje, kuvanje
  • Velika uštede el. energije i vremena
  • Napajanje / 220 V, 50 Hz, 1200 W

Pizza Parmigiano

Potrebno je za testo:
300g brašna
1dcl ulja
pola kašikice soli
2dcl vode
kesica parmezana oko 80g
pola kocke kvasca 10g
Za nadev:
100g šampinjona
kečap
100g trapista
origano
može crni luk
priprema testa:
brašno prosejati zajedno sa soli. U 1dcl vode razmutiti sa malo šećera kvasac.
Kada počne da peni dodati u brašno, potom dodati i ulje i ostatak vode te parmezan.
Zamesiti testo a potom ostaviti da malo odmorii naraste.
Potom kada se udvostručilo premesiti ga i podeliti na dva jednaka dela.
Potom svaku lopticu od testa razvući rukama premazati kečapom, dodati željeni nadev.
pizza pekač pregrejati na 5 minuta dovoljno je.
Stavite testo sa nadevom ali bez sira.
Uključiti tajmer na 10 minuta, jer su manje pizze i 10 minuta je sasvim dovoljno.
Kada je pečena pizza narendati na nju sir i ostaviti je tako poklopljenu u pizza pekaču jpš par minuta da se sir rastopi.
Enjoy.




1 коментар: