среда, 29. август 2012.

Pizzorele od Plavog Patlidžana

Odlična ideja za kako napraviti ukusno sezonslo predjelo ili prilog!
Potrebno je:
1 veći okrugli patlidžan
200g trapista
2 veća paradajza
Priprema:
Patlidžan oprati i narezati na kolutove
paradajz takodje.
Uključiti rernu na 200C da se zagreje.
Potom tepsiju namazati uljem.
Poslagati patlidžan pa preko njega krug paradajza.
peći 10 minuta.
Od gore možete ako volite staviti malo origana.
Trapist iseći na šnitice.
Potom ih staviti na do pola pečene patlidžane i paradajz.
Zapeći.
Služiti mlako ili hladno!
Enjoy!!!

5 коментара:

  1. Zbilja odlično, nikada mi ne bi palo na pamet, a sada kada si to objavula čini mi se sasvim logično, a nadasve fino. I manje kalorično od pizze:) Baš mi se sviđa.

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam ljubitelj patlidžana :/ Sviđa mi se ova jednostavna kombinacija, a i uklapa se u moje finger food kuvarijacije :D Morat cu isprobati ;))

    ОдговориИзбриши
  3. Super si ovo iskombinirala i pripremila, preuzimam i isprobavam !

    ОдговориИзбриши