![](http://lh3.ggpht.com/_L5hLKpfXFqw/TDbcvdULRxI/AAAAAAAAChg/flYN7h8eo20/kremen1.jpg)
Za kremenadle u sosu:
1kg svinjskih kremenadli
4 glavice crnog luka
1 kasika brasna
1 kasicica mlevene aleve paprike
1 kasikica ljute tucane paprike
2dcl kisele pavlake
cetvrt kasike sirceta
Priprema:
Kremenadle maljem izlupati sa obe strane,posoliti i pobiberiti,potom ih poloviti,ili ostaviti u komadu ili ih iseci na sitnije.
U tiganju(velikom)poprziti sitno iseckan luk,pa kada porumeni staviti na njega kremenadle i dinstati.
![](http://lh6.ggpht.com/_L5hLKpfXFqw/TDbcr2uk_sI/AAAAAAAAChc/MKkLg0RwueA/resta.jpg)
U posudu u koju ste ih dinstali,stavite kasiku brasna,papriku i jednu i drugu,pavlaku i sirce,naliti zatim malo mlake vode.
Sos dobro izmesati da nema grudvica.
Potom u sos dodato meso i kuvati jos 15 minuta.
Sluziti u zagrejanoj ciniji.
RESTOVAN KROMPIR
6 krompira
1 kasika ulja
3 glavice crnog luka
so
biber
Priprema:
Krompir skuvati u ljusci,pa kuvan oljustiti ii iseci na kolutove.
U tiganju zagrejte ulje,dodati sitno iseckan luk i prziti dok luk ne porumeni.
Dodati krompir i kratko poprziti.
PRIJATNO!!!
Kad se ima ovakav rucak,onda se nema vremena za pricu !!:))
ОдговориИзбришиVolim tvoje recepte i uvijek mi prijaju ,predivno !!!!:))
ovo je pravi ručak, !! odlično izgleda i recept je super !!
ОдговориИзбришиWOW koja gozba, ovo sve zvuči presavršeno. :)
ОдговориИзбриши