Ovakvu „pizzu“ je Novi Sad dugo, dugo čekao.
Testo koje je potpuno drugačije od svih testa u gradu a nadev prosto umetnost, i ako ste od onih koji uvek ostave krajeve od pizze i odu kući, ne ovde to neće moći da vam se desi 😊
Picerija se nalazi u Pašićevoj ulici u samom centru grada, enterijer originalan, atmosfera nekako drugačija, pa će vam se činiti da ste zaista na nekom posebnom mestu.
Nadev za pizzu je umetnost u Tramontani ali
mislim da se mnogo vodi računa i o kvalitetu namirnica a i o skladu ukusa.
Ovde
ću voditi moj u klasifikacija
Tramontaninih pizza, obzirom da ovde
nema šta više da se doda :😊
Novo za mene:
- Pizza sa sušenim domaćim paradajzom
- Pizza sa Alfredo sosom
Pizza koju sam najčešće jela:
Moja
omiljena Kvatro pizza, sa četiri vrste
sira, s tim što moram da dodam da posle nje nikada nisam bila znate onako
manijački žedna, kao što to ume da bude posle ovako kaloričnih sireva.
Moja Tramontana galerija:
Pizzu
koju sam samo jednom jela iako sam veliki "slaninar", možda uskoro opet dođe na red.
Pizza
koja se najbrže pojede:
Novo u 2024
Božanstvena fantazija sa čvarcima
*nastavlja
se 😊
Нема коментара:
Постави коментар