- Почетна
- O Astal kuhinji
- Pogače
- Kuglof
- Tradicionalni recepti
- Slatke i Slane pite
- Kolači i Keks
- Čorbe, Prilog, Namazi i Salate
- Torte
- Mak
- Kiflice, Peciva i Pogačice
- Vojvođanski delikates
- Hleb i testo
- Mafini
- Ručak
- Zimnica
- Riba
- Astal & Putovanja
- Restorani & Astal
- Novosadski
- Paorska Bašta
- Palačinke
- Astal Pripoveda
- Radionice kuvanja
петак, 3. јул 2009.
Kremenadle u Saftu
Potrebno je:
Telece ili svinjske snicle bez kostiju-izlupati ih maljem i uvaljati u brasno.
Na dno vatrostalne posude sitno iseckati dve srednje glavice crnog luka i malo persuna.Poredjati snicle i preliti sa:
2dcl belog stonog vina
2dcl soka od paradajza
2dcl mleka
1dcl ulja
1 kasikicom soli
2 kasikice secera
biber ,vegeta.
Preko posude stavimo aluminijsku foliju.
Pecemo oko 2h,stim sto 1h pecemo sa folijom a drugi sat je skinemo kako bi se meso zapeklo.
Po zelji mozete dodati i sampinjone seckane na tanke listice.
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
Ove snicle prosto mame....izgledaju tako ukusno....
ОдговориИзбришиJa ovo spremala. Stavila još mrkve,krumpira i šampinjona.Umak na kraju malo zgusnula sa brašnom...e ludnica, stvarno jako, jako ukusno!
ОдговориИзбриши