ASTAL CV I MARKETING

Blog Astal Kuhinja Ravnice je objavio prvi recept tokom meseca septembra 2008. godine, i do sada trenutno ima  preko  1000 recepata slatkih i slanih delicija, modernih i tradicionalnih, te malu Novogodišnju Kolekciju, zatim Lupo recepte , koji se pre svega odnose na recepte u veoma kvalitetnim Lupo Marshall aparatima, koje zaiista već deceniju koristim kao pomoć u svojoj kuhinji.

U svom dugom stažu, ali sa malim zakašnjenjem , Kuhinja Ravnice se pridtužila i Facebooku i oformila svoju FB Stranicu sa oko 50.000 fanova, kao i nedavno Instagram profil koji je već nakom godinu dana uspeo da skupi premo 10.000 pratilaca.

Pridružio se i Pinterestu i Bloglovinu.(klikom na reči možete me pratiti)

Nažalost jedno vreme sam mnoge ponude za časopise odbijala pre svega zbog njihove ne korektnosti, i objavljivanja recepata i autorskih fotografija bez da se navede izvor, ali sam već tokom 2012. godine počela saradnju sa dnevnim čnovinama KURIR i svake nedeje u rubrici STIL objavljivala recepte, po četiri ili osam recepata nedeljno što je zavisilo od broja sponzorisanih strana, da bih u martu 2014. godine dobila svojih nekoliko stranica u dodatku o hrani Stvar Ukusa-detaljnije pogledajte ovde.. saradnja i dalje traje.

Ubrzo je započela saradnja i sa portalom MODNI VRISAK, gde se mogu pohvaliti brojnim receptima koje sam kao urednik bloger na portalu objavila, kao i da moja dva posta spadaju medju prvih pet najčitanijih postova, uopšte na portalu-saradnja i dalje traje.
Intervju samnom radjen za Modni Vrisak možete videti OVDE.

Potom saradnja sa Vojvodjanskim preduzećem ALIMENTA od 2012. godine, gde sam objavila mnooge recepte i putem reklama i medjusobne saradnje periodično objavljivala recepte i koja saradnja traje i dalje.

Zatim meni veoma draga saradnja iz 2012. godine sa LUPO MARSHALLOM, koja na obostrano zadovoljstvo traje, i gde smo zajedno objavili mnoštvo recepata koje možete pogledati OVDE kao i sjajne KNJIGICE , KUVARE-koji sam objavila u Lupo Aparatima, podelili mnoge poklone....a koja saradnja traje i dalje.

I saradnja sa DONCAFFE Srbija, gde sam zajedno sa još par blogerki objavila i učestvovala u kreiranju PDF KNJIGICA sa receptima tokom 2013. godine i koja se pokazala veoma uspešna a zahvaljujući sajtu Najboljamama, koja je to sve organizovala i sa kojim Astal Kuhinja takodje saradjuje a jedan deo te saradnje je i fenomenalna knjižica RECEPATA:

Potom periodična saradnja sa Danubiusom, Aleva natur itd-kao sponzorima recepata.

Potom moram još dodati i mnogobrojne Strane"Food stranice" gde Astal Kuhinja ima svoju galeriju fotografija,  i to tastespoting, kitchen artistry, dishfolio, foodgawker, dessertstalking, foodepix,verygoodrecipes, blender i mnogi mnogi drugi..

Tokom 2013/2014, Astal Kuhinja imala tu čast da bude Sudija u takmičenju u pripremi Novogodišnjih recepata, na Svetski poznatom sajtu o hrani pod nazivom Very Good Recipes.

Mediji o Astal Kuhinji

Časopis GUSTO-januar 2013.godine
Intervju u Modnom Vrisku-februar 2014.g

Posebno sam ponosna na PDF Knjige Recepata koje od januara 2014. godine u saradnji sa blogom Slasno i Opasno, delim sa hiljadama svojih fanova a koje su radjene amaterski i svakim brojem su sve bolje i bolje te dobijaju iz dan u dan novu publiku. Bakina Riznica.

Ukoliko i Vi želite da budete deo astal Kuhinje pišite na adresu: verauzelac@ymail.comНема коментара:

Постави коментар