четвртак, 2. април 2020.

Namaz od sardine i sira

Proleće je i možda krajnje vreme da malo povedemo računa i sa ishranom. Ja sam u zadnjih godinu dana sprovela da tako kažem radikalne promene a ticale su se hleba, belog hleba, kojeg sem uspešno izbacila ili ga barem uspevam da izbegnem mesecima. I osećem se bolje.


Takođe sam u zadnje vreme poremrila satnicu večere, te je ona do 18h, a nije više ni količinska nego prosto da zavaram stomak.
Sa vama delim danas jedan lagani namaz, recept koji može biti i doručak i lagana večera.
Štapići koje sam umakala u namaza su od heljde, proizvođača Aleksandrija Fruška Gora-proizvođača gluten free proizvoda.
Za namaz je potrebno:
1 sardina
2 kašike parmezana
1dcl kisele pavlake
100g feta sira

Priprema je bila više nego jednostavna:

sve sastojke sam pomešala, doduše prvo sam sardinu izgnječila viljuškom, i feta sir takođe.

Ovakve namaze kad pravim rekto sjedinjujem sa mikserom iz razloga da ne dobijem "teču kašu"

Нема коментара:

Постави коментар