субота, 16. новембар 2013.

Lupo Ručak za 30 minuta!


KARAKTERISTIKE
• Šerpe izradjene od najkvalitetnijeg livenog aluminijuma
• Unutrašnja površina QuanTanium – neprijanjajući sloj u koji je dodat titanijum
• Ručke od nerđajućeg čelika sa silikonskom zaštitnom navlakom
• Poklopac od vatrostalnog stakla
• Namirnice se mogu pripremati i bez masnoća
• Laka za održavanje i korišćenje
• Pogodna za skoro sve vrste grejnih ploča
• Može se prati u mašini za pranje suđa
• Prečnik posude: 28 cm / 24 cm / 20 cm
• Visina posude: 13 cm / 12 cm / 9 cm
• Debljina zidova / dna posude: 2,5 mm / 5,0 mm
• Boja: crvena


Čorba sa krem sirom
Potrebno je:
150g krem sira
2 topljena sira-u trouglu najbolje
malo ulja
1 kašika brašna
1 kocka za supu
2dcl kisele pavlake
peršun
Priprema:
Na malo ulja propržiti kašiku brašna, sipati vodu oko 8dcl i dodati kockicu supe-koncentrat.
Kada provri dodati krem sir i topljeni sir.
Malo prokuvati.
Začiniti još po ukusu ako je potrebno, dodati kiselu pavlaku i sitno iseckan peršun, služiti toplo.



 KARAKTERISTIKE
Osnova tiganja izrađena od najkvalitetnijeg livenog aluminijuma
• Unutrašnja površina QuanTanium – neprijanjajući sloj u koji je dodat Titanijum
• Ergonomski oblikovana ručka koja se odvaja
• Poklopac od vatrostalnog stakla
• Tiganj je pogodan za pečenje, prženje, grilovanje, kuvanje
• Namirnice se mogu pripremati i bez masnoća
• Lak za održavanje i korišćenje
• Pogodan za skoro sve vrste grejnih ploča
• Može se prati u mašini za pranje suđa
• Prečnik tiganja: 28 cm / 24 cm
• Visina tiganja: 5,5 cm / 5,0 cm
• Debljina zidova / dna: 2,5 mm / 5,0 mm
• Boja: žuta, crvena
Belo meso sa šampinjonima i kiselom pavlakom
Potrebno je
150g šampinjona
1dcl majoneza
1dcl kisele pavlake
so, začin C
biber
4 šnicle belog mesa
Priprema:
U tiganj staviti malo ulja a potom ispeći kratko sa jedne i druge strane belo meso, koje ste prethodno posolili i izudarali maljem.
Potom meso izvaditi na jedan tanjir a u ostatku ulja propržiti šampinjone koje ste prethodno oprali i isekli na tanke režnjeve.Dodajte i malo začina C.
Kad se šampinjoni ispeku dodati kiselu pavlaku i majonez pa potom belo meso u još tako vruće-toplo i pomešati sve da se sažme!

KARAKTERISTIKE
• Aparat za pečenje pice, mesa, ribe, povrća….
• Posuda za pečenje izrađena od čelik-aluminijuma, rebrastog dna
• Posuda je zapremine 5 L , prečnika 30 cm
• Posuda se lako održava i može da se vadi iz aparata
• Snaga grejača na poklopcu je 500 W, a donje posude 700 W
• Podešavanje vremena rada max. 30 min.
• Poklopac se može lako odvojiti od aparata
• Pripremanje namirnica: pečenje, roštiljanje, kuvanje
• Velika uštede el. energije i vremena
• Napajanje / 220 V, 50 Hz, 1200 W
Keks sa kikiriki puterom i rogačem

Potrebno je:
4 kašike kikiriki putera
2 kašike mleka
6 kašika rogača
mlevenog keksa po potrebi
Priprema:
Sve sastojke pomešati i izmešati. testo treba da je tvrdo-kao za prhku pitu, tako da ako bude meko dodajte mleveni keks.
Potom ga ostavite na 30 minuta u frižider, pleh obložite pek papirom, vlažnim rukama vadite testo i formirajte kuglice a redjate ih na pek papir.
Pecite tj sušite na 160 C oko 10-15 minuta u običnoj rerni.
Ako ih pečete u pekaču što preporučujem prvo ga na 5 minuta zagrejte a potom pleh obložite pek papirom poredjajte kuglice.
Peče se 10 minuta


2 коментара:

  1. Odlican rucak, a najvise mi se svidja corbica i mislim da ce se chef oduseviti kad mu pokazem, on ionako voli da navrati na tvoj blog i cita receptice.:)))

    ОдговориИзбриши