недеља, 17. март 2013.

Tuna Pizza

Kako -e uskoro početi post, evo ideje za one koji će možda postiti i koji imaju Lupo Grill Pekač, a možete je peći i u rerni, i mogu da naprave ovu ukusnu a posnu pizzu.

Potrebno je:
Testo za pizzu, koje možete ako pizzu pečete u pekaču napraviti ovako.
1 konzerva tune u komadu
200g posnog to je biljni sir
1 kesica pizza kečapa
origano
masline
3-4 veća šampinjona

Priprema:
Kada napravite testo koje je baš sasvim dovoljno za pizza Pekač.
Od gore premažite kečapom.
Dodajte malo origana.
Pa isecite tanko šampinjone i poredjajte po tetsu.
Od gore poredjajte tunjevinu ali je prethodno iscedite od viška ulja.
Prethodno zagrejt epekač 5 minuta i stavite pizzu .
Tajmer okrenite na 10 minuta.
Kada je pizza gotova od gore pospite narendan biljni sir i stavite masline.
prekopite pizzu i pecite još 1-2-3 minuta čisto da se sir rastopi.


KARAKTERISTIKE
• Aparat za pečenje pice, mesa, ribe, povrća….

• Posuda za pečenje izrađena od čelik-aluminijuma, rebrastog dna
• Posuda je zapremine 5 L , prečnika 30 cm
• Posuda se lako održava i može da se vadi iz aparata
• Snaga grejača na poklopcu je 500 W, a donje posude 700 W
• Podešavanje vremena rada max. 30 min.
• Poklopac se može lako odvojiti od aparata
• Pripremanje namirnica: pečenje, roštiljanje, kuvanje
• Velika uštede el. energije i vremena
• Napajanje / 220 V, 50 Hz, 1200 W

3 коментара:

  1. Анониман17. март 2013. 07.56

    Odlicna je. Cesto pravimo!Sa crnim lukom naravno....

    ОдговориИзбриши
  2. Pizza moze uvijek i sa bilo kojim 'topingom'...

    ОдговориИзбриши
  3. Ova pizza mi izgleda fantastično, rado bih sada zagrizla jedan komadić, super je !

    ОдговориИзбриши