субота, 17. септембар 2011.

Poslastičarnica City

Juče sam imala jedan peh, ali sam ga rešila vrlo lako u poslastičarnici "City"
A priča ide ovako:
Ujutro sam na posao krenula u novim cipelama-baletankama, onako naravno bez čarapa, i znate sta se ponekad desava kada obujete prvi put nove cipele....hm....maslo se nažuljate...
E sad, da to nije kraj, ima i nešto gore...
Krenem sa posla u Merkator, da u NewYorkeru kupim pantalone.
Našetam se do Merkatora, pa onda na treći sprat stepenicama i tu se nahodam...stvore mi se po jedan zulj sa svake strane, ali ok, kupim pantalone i sve to zaboravim i krenem da izadjem iz Merkatora.
I sasvim ubedljena da sam izašla na prednja vrata, izadjem na bočna, a krenula sam kod sestre na kafu, koja npr živi 15 min od Merkatora peške...:)
I idem, idem, nesto sam se zamislila, nisam gledala ni levo ni desno ni izloge ni ništa...i na kraju shvatim da nesto ja tu mnogo hodam i pogledam, kad se ja nalazim skroz na drugom kraju grada!!!!!
Noge mi dzinovske, sunce upeklo....:)
I ja šta ću okrenem "guzicu" i natrag.
E tu sada dolazi slatki deo priče, bas nekako u tom momentu kada sam htela da počnem da vrištim, što od cipela, što od vrućine, pogledam i sa desne strane vidim poslastičarnicu "City" ( ulica Cara Dušana).
I ja tu kud puklo da puklo sednem i dobro se najedem!!!!
Posle mi je nekako lakse bilo da prehodam sa punim stomakom.
A žuljeva kolko god hoćes...:) 

20 коментара:

  1. Heheh slatkih muka;)) Uh da su mi:))

    ОдговориИзбриши
  2. Lijepo si se onda nahodala Verice,na drugi kraj grada,i žuljeve zaradila i noge otekle.Mogu misliti kako je to bilo po suncu i vrućini, ali nek si se ti onda fino i počastila! Kremšnita posebno privlači!

    ОдговориИзбриши
  3. Sve je to prošlo, ali znas kada neznam sta ću u ponedeljak da "navučem" na noge..:)Ima da izludim.

    ОдговориИзбриши
  4. Uh , dobro si se nahodala i žao mi je za žuljeve, to mi je najgore kada mi se dogodi. Proći će nadam se brzo. A da si se lijepo počastila , baš jesi i pauza u slastičarnici je bila dobra odluka, krasni kolačići i sladoled !

    ОдговориИзбриши
  5. Prošli tjedan se isto to dogodilo mojoj Anji, obukla je nove novcate cipelice za školu, koje sam joj kupila u 6. mjesecu i to za broj veće, ali nisu imale priliku da ih obuče do sada. To jutro je jadno djete dobilo žuljeve, a ja joj opet moram kupiti nove cipelice.
    A ništa Verice, flastere na rane i nađi si nešto udobnije, tenisice nisu loša ideja...

    ОдговориИзбриши
  6. Zato australci noze japanke i ljeti i zimi..nece ljudi da imaju zuljeve po nogama !!!:)
    Najbolje je kada obuku kaput i japanke ,a noge ljubicaste od zime ..no nema sanse da se oboju ..
    Ja sam sklona zuljevima i najvise volim tenisice,ali znam treba ti cipelica ipak ides na posao ne na sport !!
    Divan mi je ovja roze minjon..za njega bi hodala i sa zuljevima !!

    ОдговориИзбриши
  7. :) jadne male none! Ja isto tako imam svilene peraje, dobije mzuljeve od svega, cak i od cipela koje sam vec 'razgazila', jednostavno nekada me nazuljaju, nekada ne, a pod istim uslovima. Ruzo123, ja ti dobijem zuljeve i od japanki:)), a za minjon si u pravu, izgleda mrak!

    ОдговориИзбриши
  8. Joooj, mukice moja, znam kako to boli, kad su cipele neudobne :)

    ОдговориИзбриши
  9. zuljevi su nocna mora. rijetko ih imam, ali znalo se dogoditi. a ona saumsnita...mmmmmmmmm! obozavam saumsnite!

    ОдговориИзбриши
  10. A jooooooj!! Mislila sam da su slastice najbolji lijek za ranjeno srce i tužnu dušu, a sad vidim da i žuljeve liječe ;-)

    ОдговориИзбриши
  11. hehe, super je sve to završilo, kud ćeš bolje nego na kolačima :) Meni se to ne može dogoditi u Karlovcu da hodam hodam, zamislim se i shvatim da sam na drugom kraju grada jer je premalen grad za takvo što :) Ali se totalno mogu zamisliti u Zagrebu u istoj situaciji :)

    ОдговориИзбриши
  12. Auuuu... Razumem te skroz! Ali nasla si odlicno resenje za sve probleme - slatkise! :)

    ОдговориИзбриши
  13. I meni se znalo dogoditi da me nažuljaju cipele ali nisam se sjetila utješiti se kolačičima. Memoriram ideju za sljedeće žuljeve.

    ОдговориИзбриши
  14. najbolje stvari dođu neočekivano i slučajno :)

    ОдговориИзбриши
  15. Jaoooo, nema ništa gore od neudobnih cipela... Ali pronašla si odličan način da malo ublažiš muke! Kolači izgledaju fantastično!

    ОдговориИзбриши
  16. Prvo sto sam pogledala je odakle si, da bih i ja, ako je kojim slucajem ova poslasticarnica u Beogradu, svratila do nje. Jer sladoled deluje super, a i krempita tek! Joj, sve bih i ja to pojela, kad sam u losim trenucima. Ali eto bitno je da si nasla uspesan nacin da se oraspolozis :) A ove kupice, jel su one od oraha i keksa, tako nesto mi izgleda, jer majka moje drugarice, poslasticarka, pravi slicne samo bele. Nisam probala, ali cini mi se ovako na oko. E da, i lepa preporuka za lepo poslasticarnicu :)

    ОдговориИзбриши
  17. Kupice su čini mi se od keksa i ima ruma, bas sam u traznji za recept. Inače poslastičarnica City ima sladoled"kornet" po kojem je čuvena u N.S. Mislim da ću ga uskoro objaviti i na blogu jer sam napokon uspela da nadjem pravi, nadam se recept.

    ОдговориИзбриши