Vreme je kada su bundeve u jeku i treba ih iskoristiti u potpunosti...:)
Ovaj način pripreme sam videla na netu, ustvari nema tu neke velike pripreme već ovo je samo jedna ideja kako da začinite semenke ako ih spremate-pečete kod kuće tj ako volite da ih grickate.
Priprema
Semenke odvojite od bundeve.
Uklonite preostale zilice.
Operite i ostavite da se prosuse.
Veći pleh oblozite folijom.
Stavite semenke.
Gledajte da ih lepo rasporedite da nisu jedna preko druge.
Posolite ih.
Stavite čili u prahu.
Mođete jednu turu ako ne volite ljuto a volite beli luk posuti belim lukom u prahu.
Pecite kratko 5-10 min.
super ideja za dobiti finu grickalicu u raznim okusima !
ОдговориИзбришиZdrava ali 'zarazna' grickalica :-)
ОдговориИзбришиovo je jako zarazno i mi ih volimo doma napraviti, najčešće je ipak samo slana
ОдговориИзбриши