недеља, 4. октобар 2009.

Moja Marinada Za Roštilj




Potrebno je:

6-8 svinjskih kremenadkli bez kostiju,

3-4 čena belog luka,

2dcl belog vina,

kašika bibera-mođe raznobojnog,

1 kašika Tabasco green peper sosa,

1 kašika Tabasco red peper sauce,ili barem jedna velika ako imate samo jednu vrsti Tabasko sauce.

Priprema:

Meso osoliti,i dobro izlupati na dasci.Zatim ga staviti u posudu za koju imate hermetički zatvarač.

Beli luk iseći na taanke šnite,te zajedno sa biberom dodati mesu.Preliti belim vinom i dodati Tabasco sosove.

zatvoriti posudu i dobro je protresti.Ostaviti oko 2-3 sata da meso dobro upije sve začine.

1 коментар:

  1. ...onda se to sve lijepo ispeče pa bude ukusno :)
    Volim meso kada je malo marinirano, dovije jednu novu notu okusa.

    ОдговориИзбриши