понедељак, 23. фебруар 2009.

Pohovani Papci





Pohovani Papci

Pohovane papke ili volite ili ne.Iskreni obozavaoci ne mogu da odole "lepkavom" parcetu,dok oni drugi ne mogu da zamisle da probaju ovako nesto,tacnije stave u usta.

Papci-svinjske nogice.
Najlepsi su kada su od manjeg svinjceta..Isecite ih na jednake delove,prokuvajte u slanoj vodi a zatim probajte da ih iskostite-ocistite od kostiju.

Prvi put to ide teze,kasnije ce te se ustositi.

Zacinite ih,posolite....ostavite da se ohlade...
Pohujte ih kao i meso.Znaci brasno,jaja brasno,mozete koristiti i prezlu.
Ono sto je vrlo vazno kod pohovanja papaka je to sto,morate sa distance da ih pecete i prevrcete jer neverovatno MNOGO prskaju prilikom pecenja.
Pa prijatno ,nadam se da ste odabrali nesto za sebe!

1 коментар:

  1. Izvrsno,to je samo dokaz da sto je jednostavnije napraviti neko jelo to je ono ukusnije!I jelo sa papcima je ukusno.Mi uglavnom ovo jelo pravimo sa malo dimljenim papcima.

    ОдговориИзбриши